My Beautiful Intranet - maar dan anders

Ellen van Aken 22-09-2012 935 keer bekeken 0 reacties

Vorig jaar moest ik nog een beetje mopperen op de “My Beautiful Intranet”-wedstrijd van het Intranet Benchmarking Forum, want ik vind nu eenmaal dat een intranet vooral gebruiksvriendelijk moet zijn en geschikt om snel en effectief je dagelijks werk op te doen. Als het er ook nog goed uitziet, is dat mooi meegenomen, maar zeker niet het belangrijkste. Voor mij, althans.

Gelukkig is er dit jaar een element toegevoegd en gaat het nu om een mooi en sociaal intranet. En dat maakt het een stuk interessanter. Voor die organisaties die al een sociaal intranet hebben, is het een goede gelegenheid om hun intranet te laten zien, en voor diegenen die er mee bezig zijn is het een mooie kans om eens te kijken hoe anderen het doen.

Elke organisatie kan meedoen (tot 9 november) en iedereen kan stemmen op de inzendingen. De intranets met de meeste stemmen van het publiek worden door een vakjury beoordeeld. De winnaar krijgt een badge voor op het intranet, aandacht in een uitzending van IBFLive, en natuurlijk eeuwige roem in intranetkringen. :-)

Op dit moment staan er 4 intranets op. Ik hoop dat er deze keer veel inzendingen uit Nederland zijn! (In 2011 was er maar 1, van de European Space Agency uit Noordwijk). Ik weet dat we in Nederland veel sociale intranets hebben, dus intranet managers, maak een screenshot en doe mee!

Bekijk de inzendingen en breng je stem uit.

 

(Image courtesy of podpad / FreeDigitalPhotos.net)

0  reacties

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...